Synergi profil

Thor Larsen

Professionelt

I mit daglige virke som digital konsulent og webmaster har jeg en bred berøringsflade med web. Det er min store passion at trække tekniske emner ned i øjenhøjde for min klienter og kunder.

Ingen spørgsmål er for store eller små (eller dumme), så spørg løs hvis du brænder inde med nogle. Så kigger vi på det sammen 🤓

Mine faste klienter bruger mig i tre funktioner:

  • Strategisk rådgivning tager mange former og jeg har haft fornøjelsen af at hjælpe nye websider, webshops, kursusplatforme, mailserveropsætning, SEO & marketing kampagner godt fra start og undenom begynderfejl.
  • Praktisk til fx. søgemaskineoptimering, udvikling og problemløsning af alt omkring webside, hosting, email og domæne. Samt alle de praktisk opgaver, der gør sig gældende i driften af en sikker og robust WordPress hjemmeside.
  • Support: Mange ønsker at løse problemstillinger og opgaver selv. Her hjælper jeg på vej med video guides, hvor jeg viser trin for trin, hvad der skal gøres for at komme i mål.

Privat

Til dagligt arbejder fra hjemmekontor i Skælskør, men jeg vil være at finde i Synergi fra tid til anden, da jeg ikke har en fast plads, men snarer kommer på besøg, når lejligheden byder sig. Håber at se dig derinde!

Synergi giver mig balance i forhold til IT arbejdet med mulighed for både at arbejde sindet og kroppen, så der bliver skabt sund balance i en travl hverdag.

Thor Larsen

I mit arbejde som digital strateg og webmaster elsker jeg tekniske udfordringer, at løse og kommunikere dem. Vi ses i Synergi.
Links:
external-linkarrow-right linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram