Synergi profil

Tanja Bengaard

Kropsterapeut

Føler du at du har mistet kontakten med dig selv og har du lyst til at opleve en positiv forandring, der styrker både din krop og dit sind i en hektisk hverdag?

Jeg hedder Tanja og er uddannet TOTUM kropsterapeut. TOTUM kropsterapi er en holistisk behandlingsform, der omfatter en kombination af samtale, manuel muskel- og led behandling gennem en pulserende massage samt øvelser.

Målet er at skabe en dybere kontakt med din egen krop og opnå en dyb afspænding, lindre smerter og berolige dit nervesystem. Behandlingen udføres mens du ligger på min briks under et tæppe.

En behandling kan opleves som en meditativ tilstand, hvor du lander i kroppen, og tankerne giver slip, så du bliver nærværende i nuet. Din kropsbevidsthed styrkes, og det kan give mulighed for at komme i kontakt med følelser, som gemmer sig i musklerne. Hvis dette sker, tager vi sammen hånd om det, der kommer op til overfladen.

Du trænes i at mærke din krop både fysisk og psykisk, så du kan skabe en mere balanceret tilværelse og tage bedre vare på dig selv i hverdagen.

Lige nu er jeg i gang med at uddanne mig til Bodynamic psykoterapeut som tager udgangspunkt i barnets udviklingspsykologi. Her handler terapien om at bevidstgøre dine ressourcer, samt støtte dig i oplevelsen af handlekraft, således at du ikke oplever at være låst i dine forsvarsmekanismer eller indre begrænsninger.

Jeg tror på, at vi alle har potentiale til at skabe forandringer, når vi tager os af vores kropslige og mentale aspekter.

Velkommen til en oplevelse, hvor vi sammen arbejder mod din trivsel og velvære.

www.tanjabengaard.dk

hej@tanjabengaard.dk

Tanja Bengaard

Links:
external-linkarrow-right linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram