Synergi profil

Simonne Gorju

SIMONNE.DK

Professionelt: Indretningskonsulent, kunstner og yogalærer,, elsker at skabe rum til hverdagen og rum til kunsten.

Et rum som føles rart, trygt, personligt, inspirerende og hvor stil/formsprog samt bæredygtig materiale og genbrug er en sammensmeltning.

Kunst og kreativitet er hele min sjæl og elsker at skabe og udfordre mulighederne. Vi har brug at at være meget mere kreative end vi er i dag og derfor vil jeg lave workshops, undervise og give ud af min viden indenfor kreative fag.

Privat

Mor til 2 drenge, en på jorden og en i himlen. Mine vigtigeste værdier er : familie, venner, bekendte, team i min dagligdag, bevægelse, naturen og musik betyder også rigtig meget for mig. Min mor var franskmand og min far dansk. Et meget varieret opdragelse med stor kærlighed og ren realisme.

Det er her jeg få sin pause, min genopladning og min inspiration til det hun brænder for. Jeg har stor respekt for livet og alle den forskellige vinkler. Jeg ved om nogen hvor hårdt det er at rejse sig op efter en kæmpe sorg, men min søn i himlen vil ikke ønske at se mig i sorg på jorden. Så hans sjæl lever videre i mig ved at vise verden, at vi skal holde hovede oppe så meget vi kan.

Simonne Gorju

Links:
external-linkarrow-right linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram