Synergi profil

Lotte Gram

Holistisk læge & Ayurvedisk vejleder

Søger du en holistisk læge som ser hele dig? Har du brug for en ny tilgang til dit helbred ?

Jeg tilbyder dig en helbredssamtale, hvor jeg forholder mig til hele dig-  ikke blot dine symptomer. Jeg hjælper dig med at forstå kroppens sprog og giver dig redskaber til hvordan du hjælper dig selv tilbage i balance. 

Jeg hedder Lotte og er uddannet speciallæge i almen medicin. Jeg har siden 2012 arbejdet som læge på både sygehus og som praktiserende læge. Den holistiske tanke har fulgt mig i alle årene, og i 2018 åbnede jeg derfor min egen holistiske klinik, hvor jeg ser dit helbred i et udvidet perspektiv og kan få lov til at bruge alle mine evner til at hjælpe dig. Jeg bruger  naturligvis min baggrund som læge, men har desuden suppleret min viden med en ayurvedisk vejlederuddannelse hos Nordic Ayurveda. Derudover er jeg også uddannet clairvoyant ved Maya Fridan.

Jeg har altid interesseret mig for det hele menneske, og set mennesket før sygdommen/diagnosen.  Jeg er af den overbevisning at vores krop, sind og sjæl hænger uløseligt sammen, og at vi må forholde os til alle 3 aspekter for at få et godt helbred og et meningsfuldt liv i balance.

Jeg glæder mig til at hjælpe dig videre på din vej mod en sund krop, et lykkefyldt sind og et meningsfyldt liv

Lottegram.dk Email: lotte_gram@hotmail.com

Lotte Gram

Links:
external-linkarrow-right linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram