Synergi profil

Karen Loy Aronson

Yogalærer - Holistic Lifestyle Coach

Lidt om mig...

Når vi kører på livets hamsterhjul af aktivitet (gøren) kan det være svært at hoppe af og hvile (væren). Det var det for mig i en lang periode af mit liv. Jeg var ude af balance, havde diverse livsstilssydomme og ikke altid rart at være sammen med. Livet har givet mig en del udfordringer og jeg begyndt at tvivle på vejen. Heldigvis gav jeg ikke op og, under min uddannelse som Holistic Lifestyle Coach mødte jeg en god række af inspirerende mentors - og mennesker, til at hjælpe mig på den rette vej igen. Det jeg har lært, er at leve livet igennem hjertet, det jeg brænder for og drømmer om. Når jeg lever efter hjertet, tiltrækker jeg flere af de gode øjeblikke og oplevelser.  Jeg havde brug for at finde mig selv igen, skru ned for tempoet og talen i mit hoved og alt hvad jeg burde, skulle, måtte. Da jeg gjorde det, skete der magi!  Jeg blev den person jeg godt kan lide, den slags kvinde jeg vil kigge efter på gaden og den slags mentor jeg vil lad mig inspirere af.

Hvad kan jeg tilbyde dig?

Det livet har lært mig, er blevet min passion, mit erhverv. Jeg vil gerne være døren for dig til at finde vejen indad, til det dit hjerte brænder for og til det at være mere i nuet. Jeg vil gerne inspirere dig til at lytte mere til dig selv, find dig selv, og hvile i dig selv. Du kan vælge et personlig yoga og coaching forløb, kurser, events, og yoga retreats.

Karen Loy Aronson

Jeg har en vision og den har en stor betydning for mig, og det jeg arbejder med: Det at hvile i os selv. Det at passe på os selv. Det at kende vores selv.
Links:
external-linkarrow-right linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram