Synergi profil

Irene Rasmussen

Jeg er mor, mormor, yogalærer, pensioneret socialpædagog og familieterapeut, jeg har gennem hele mit arbejdsliv arbejdet med børn, unge og familier i såvel privat regi, som i amt og kommuner.

Yoga har været en central del af mit liv gennem adskillige år, så da jeg nærmede sig pensions alderen, gennemførte jeg en uddannelse som Hatha Yoga lærer, og senere en del af en uddannelsen som Yin Yoga lærer. Jeg har undervist i yoga i 4 år i idrætsforeninger, Fitness Centre. I 2018 var jeg med til at starte Yoga Tribe. Jeg underviser i Hatha Yoga og Yin Yoga. At bruge min krop og at være i naturen betyder meget for mig.

I min undervisning lægger jeg vægt på, at du gennem rolige bevægelser i harmoni med åndedrættet, finder ro, styrke og velvære i din krop. Det er min overbevisning, at det aldrig er for sent at begynde at træne, og at selv lidt træning har en effekt. Jeg nyder at skabe med mine hænder, bl.a. syr jeg øjenpuder og meditationspuder, der kan købes i Yoga Tribe.

external-linkarrow-right linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram