Synergi profil

Helle Simonsen

Bindevævsterapi

Bindevævet er ét stort væv, der er over alt i kroppen. Det er bindevævet, som holder muskler, sener, knogler, organer, kar og nerver på plads og giver os vores opdrift. Man kan tænke på en grapefrugt som vores krop og den hvide hinde i grapefrugten er vores bindevæv.

Et sundt bindevæv er elastisk. Når kroppen udsættes for slag, gentagne belastende situationer som stress, traumer, uhensigtsmæssige arbejdsstillinger eller almindelig aldring, så mindskes bindevævets elasticitet og bindevævet bliver fortykket og stift. Det medfører nedsat smidighed, som kan give smerter i kroppen.

Bindevævsterapi er en blid og nænsom behandling, der inviterer kroppen til selv at arbejde videre efter behandling. Jeg bruger lette tryk og stræk på huden, som går i dybden, så spændinger i muskler og bindevæv frigøres. Da bindevævet er vores største sanseorgan, kan man også behandle psyken med bindevævsterapi.

I min behandling søger jeg at finde årsagen til problemerne i stedet for at symptombehandle.

Helle Simonsen

FASCIAFIT-BINDEVÆVSTERAPEUT
Links:
external-linkarrow-right linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram